zTrack, a LoRa GPS nyomkövető

Projekt Összefoglaló

 

A zTrack, egy LoRa kommunikációs modullal ellátott GPS alapú nyomkövető eszköz, a ZANE systems Kft. első saját, önálló terméke,melynek fejlesztését a cég 2016 júniusában kezdte el.
A LoRa technológia

A LoRa (Long Range) egy olyan rádió kommunikációs technológia, amely a 868MHz-es ISM sávban, engedélyezéshez nem kötött  kis teljesítményű rádióval (25mW) 10-15km távolság áthidalására képes.

Egy-egy LoRa átjáró (Gateway) akár 40.000 LoRa kommunikációra képes eszköz kiszolgálását teheti lehetővé, miközben tökéletes lefedettséget biztosít, ipari parkok, kisebb városok, vagy akár nagyobb városok kerületei számára.

Az zTrack

A zTrack LoRa GPS tracker újdonsága abban rejlik, hogy az IOT technológiának köszönhetően nincs szükség GSM modulra és SIM kártyára ahhoz hogy az eszközzel kommunikálni tudjunk. Így a fenntartása lényegesen olcsóbbá válik, valamint a mérete is jelentősen kisebb lesz, mint az eddig ismert nyomkövető eszközöké. Ez az öngyújtó méretű tracker GPS technológiájú hely meghatározásra képes és a beépített újratölthető akkumulátoráról akár hetekig üzemképes.

Használható személyek, kis állatok, eszközök, gépjárművek, biciklik, csomagok, konténerek nyomon követésére.

product_pic_ztrack_mini

Kis méretének és hosszú üzemidejének köszönhetően a zTrack rendkívül széles körben felahsználható 

Többet tudhatsz meg a zTrack saját termék oldalán, melyet kifejezetten külföldi ügyfeleink számára hoztunk létre:
http://www.ztrackmap.com

Projekt Részletei