Home

PCB Design

RF és high-speed PCB design, Bluetooth, WiFi, LoRa, GSM modulok, EMI/EMC design, stb.

Terveztetni szeretnék!

Prototípus Fejlesztés

0402, QFN, BGA, SMT, Pasztázás, 3D nyomtatás, LPM (Low Pressure Molding), stb.

Prototípust fejlesztenék!

Gyártás

SMT (0201-től), QFN, BGA, Fine Pitch alkatrészek beültetése, SMD pasztastencil tervezése, stb.

Gyártani szeretnék!

Zane Projektek

Mérnökeink nagy hangúlyt fektetnek a minőségbiztosításra, és hisszük, hogy innovatív megoldásainkkal hozzájárulunk egy fenntarthatóbb világhoz.

Mutasd mind!
Milyen gyorsan dolgozunk?
Az idő pénz. Tudjuk, hogy ügyfeleink minden perce értékes. Mi ezért dolgozunk hatékonyan és precizen, hogy mindig pontosan, időben kapja meg a várt minőségben a munkát. Mi szeretjük, amit csinálunk! És szeretjük jól és pontosan csinálni. Szeretnél velünk dolgozni? Szuper, mi alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk!

Írj Nekünk!

Zane Hírek

Miért dolgozz velünk?

Kollégáink jól képzett villamosmérnökök, akik 100%-ig elkötelezettek szakmájuk és a fejlődés mellett. Egyénileg és csapatban is kiválóan dolgozunk, ez a sikerünk kulcsa. Több mint 10 év tapasztalatát ötvözzük egy fiatalos, agilis csapat lelkesedésével. Ennek a párosításnak köszönhetően bármilyen kihívással magabiztosan nézünk szembe és fáradhatatlan energiával dolgozunk mindaddig, míg mindenki elégedett nem lesz a megoldásunkkal.
Nagyon büszkék vagyunk a kialakított folyamatainkra, amelyeket minden egyes projektünk alatt követünk az első lépésektől a projekt zárásáig. Ezeknek a folyamatainknak is köszönhetjük, hogy kiváló minőségben és időben készülünk el vállalt feladatainkkal.
Munkánk során a legkorszerűbb szoftverekkel tervezünk és fejlesztünk, és gondosan válogatott modern gép- és műszerparkunk segít bennünket, hogy a maximumot tudjuk nyújtani Neked a tervezéstől a kivitelezésig.

Akik már minket választottak